Ako odstrániť alebo skryť pripojenia LinkedIn

How Remove Hide Linkedin Connections

Naučte sa, ako niekoho odstrániť alebo odstrániť z vašej siete LinkedIn alebo pripojenia. Pripojenia LinkedIn môžete skryť, aby boli súkromné.



Ak ste niekoho omylom pridali do svojho spojenia dňa LinkedIn a chcete ho odstrániť, alebo ak chcete, aby bol váš zoznam pripojení súkromný, potom vás ním prevedie tento článok. Aj keď máte bezplatný účet LinkedIn, pomocou integrovaných možností môžete robiť oboje. Tieto zmeny je možné vykonať pomocou ľubovoľnej platformy, metódu však uvádzame vo webovej verzii.



LinkedIn

LinkedIn je jedným z najlepšie online webové stránky na hľadanie práce do nájsť si prácu na prácu z domu . Rovnako ako Facebook, aj používatelia si môžu pridať ľudí do svojho zoznamu, ktorý sa nazýva aj Connections. Zoznam Pripojenia je predvolene viditeľný pre všetkých ľudí vo vašom pripojení alebo sieti. Na druhej strane, predpokladajme, že ste si do svojho spojenia niekoho pridali a on odosiela nespočetné množstvo spamových správ. V takom okamihu je lepšie sa ho zbaviť odstránením spojenia.



Ako odstrániť alebo odstrániť pripojenia LinkedIn

Ak chcete odstrániť alebo odstrániť pripojenie LinkedIn, postupujte podľa týchto krokov -

  1. Otvorte oficiálnu webovú stránku LinkedIn a prihláste sa do svojho účtu.
  2. Kliknite na ikonu Moja sieť na hornom paneli s ponukami.
  3. Prepnite na ikonu Pripojenia tab.
  4. Vyberte osobu, ktorú chcete odstrániť.
  5. Kliknite na ikonu s tromi bodkami.
  6. Vyberte ikonu Odstráňte pripojenie možnosť.
  7. Potvrďte odstránenie kliknutím na ikonu Odstrániť tlačidlo.

Otvorte oficiálnu webovú stránku LinkedIn a pomocou svojich prihlasovacích údajov sa prihláste do svojho účtu. Potom kliknite na Moja sieť ikona viditeľná na hornom paneli s ponukami. Potom prepnite na ikonu Pripojenia kartu a vyberte osobu, ktorú chcete odstrániť.

Ako odstrániť a skryť pripojenia LinkedIn



Inštalátor nvidia nemôže pokračovať, nie je kompatibilný s touto verziou systému Windows

Niekoho je možné zvoliť pomocou vyhľadávacieho poľa a tiež filtrov. Ďalej kliknite na zodpovedajúcu ikonu s tromi bodkami a vyberte ikonu Odstráňte pripojenie možnosť.

Ako odstrániť a skryť pripojenia LinkedIn

Teraz vás LinkedIn žiada o potvrdenie odstránenia. Kliknite na ikonu Odstrániť na potvrdenie v rozbaľovacom okne.

Po dokončení bude osoba odstránená z vášho zoznamu pripojení alebo siete.

Ako skryť pripojenia LinkedIn z vašej siete

Ak chcete skryť pripojenia LinkedIn z vašej siete, postupujte podľa týchto krokov -

  1. Prihláste sa do svojho účtu LinkedIn.
  2. Kliknite na svoj profilový obrázok a vyberte Nastavenia a ochrana osobných údajov .
  3. Prepnite na ikonu Viditeľnosť tab.
  4. Zistiť Kto môže vidieť vaše spojenia .
  5. Vyberte Len ty z rozbaľovacej ponuky.

Pozrime sa podrobne na tieto kroky.

Ako odstrániť a skryť pripojenia LinkedIn

Najprv sa prihláste do svojho účtu LinkedIn s platnými povereniami a kliknite na svoju profilovú fotku. Je známy ako Ja tlačidlo tiež. Tu získate Nastavenia a ochrana osobných údajov možnosť, na ktorú musíte kliknúť.

Potom prepnite z Predvoľby účtu karta na Viditeľnosť kartu a zistiť Kto môže vidieť vaše spojenia možnosť. Ďalej rozbaľte rozbaľovací zoznam a vyberte možnosť Len ty .

Stiahnite si PC Repair Tool a rýchlo vyhľadajte a opravte chyby systému Windows automaticky

To je všetko! Odteraz uvidíte svoje spojenia iba vy.



Populárne Príspevky